Get Adobe Flash player

Sponsorer

varmepumpemanualer.dk er total gratis at bruge og da der er en del arbejde med at finde og lægge manualerne op får vi lidt støtte fra et par firmaer der er i branchen

Sponsore hjælper os med blandt andet betaling af webhotel, sponsorene har også givet tilsagn om hjælp hvis der på et tidspunkt bliver behov for udvikling af siden.

Så er du glad for siden så klik ind på en af følgende hjemmesider og få svar på dine spørgsmål om ventilation, køling, airkondition og varmepumper.

KC Danmark ApS

KC Danmark ApS er et handels og import selskab som importerer og sælger luft til luft varmepumper/aircondition, GSM moduler, affugtere og mobile aircondition. KC Danmark har ligeledes meget stor erfaring med service og montage af varmepumper.

KC Danmark ApS tilbyder montage eller årligt service af din varmepumpe

KC Danmark ApS kan også på egne anlæg tilbyde dig op til 5 års garanti ved køb af 5 års servicekontrakt

KC Danmark ApS har på hjemmesiden mange rigtig gode oplysninger/artikler om varmepumper og har du stadigvæk nogle uafklarede spørgsmål kan du jo altid kontaket KC Danmark Aps de ved rigtig meget om varmepumper/aircondition

Alle varmepumper fra KC Danmark ApS er testet og godkendt i energi klasse A.

Du kan se og læse meget mere omfordel og ulemper ved en varmepumpe på www.kcdanmark.dk

L. J. Montage A/S

L. J. Montage A/S har meget stor ekspertise i ventilation montage, montage af alle former for køling, varmepumpe montage og varmepumpe service.

Alle montører fra L. J. Montage A/S er veluddannede og udføre altid et professionelt stykke arbejde.

L.J. Montage A/S er grundlagt for 25 år siden. de er ISO 9001 certificeret og udføre arbejde i hele Danmark, L. J. Montage A/S har gennem alle årene beskæftiget sig med montage og service af stort set alle former for ventilation, varmepumper og køling.

Har du spørgsmål om ventilation, køling eller varmepumper og vil have nogle gode kvalficeret svar kan du kontakte L. j. Montage via deres hjemmeside www.ljmontage.dk

Søndergårdsvej 5 | 8660 Skanderborg